2108235422 Τισικράτους 19, Σεπόλια, Αθήνα ioannamastoraki@gmail.com
 
 
 
     
     
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
FRIK - ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ | Βιοτεχνία Ορθοπεδικών Ειδών Σεπόλια Αθήνα

Η εταιρεία FRIK, Ν. Μαστοράκης και ΣΙΑ Ο.Ε., δραστηριοποιείται από το 1988 στο χώρο των ορθοπεδικών ειδών με κορυφαία τεχνογνωσία στην κατασκευή τους. 

Όλα μας τα είδη είναι ελληνικής ραφής, και οι προδιαγραφές τους, πολύ αυστηρές, με αποτέλεσμα να συνεργαζόμαστε με όλα τα κρατικά και ιδιωτικά νοσοκομεία, καθώς και με πολλές από τις μεγάλες εταιρίες του χώρου μας.

Συνεχίζουμε να διατηρούμε την ποιότητα των υλικών και της κατασκευής των προϊόντων μας καταφέρνοντας οι τιμές μας να διατηρούνται σε επίπεδα ανταγωνιστικά.

 
     
 
 
 
 
     
     
     
 
 
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
 
 
 

Σχεδιασμός με Έμφαση στην Εργονομία
Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από μια την εργονομική τους σχεδίαση, που βελτιστοποιεί την εμπειρία χρήσης για απόλυτη άνεση.
 
   
   

Παραγωγή στην Ελλάδα
Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας στην τοπική παραγωγή.
 
   
   

Δεκαετίες Εμπειρίας
Εμπνεόμαστε από περισσότερα από 44 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και τον σχεδιασμό ορθοπεδικών προϊόντων.
 
   
   

Πιστοποιημένη Ποιότητα
Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με πιστοποίηση καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια.
 
   
   
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Άνω Άκρα
  Ισχίο και Γόνατο
  Προϊόντα Υγείας
  Κορμός
Η εταιρεία μας είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων που σχεδιάζονται για να προσφέρουν υψηλή απόδοση, αξιοπιστία και άνεση, προσφέροντας την απόλυτη φροντίδα για την υγεία και την ευεξία των ανθρώπων.
 
 
 
     
     
     
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε την παραγγελία σας άμεσα ή για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας.

 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ